27/9/14

DETALLE DE BAUTIZO PARA GEMELOS!

El detalle de bautizo que os muestro a continuación es un poco diferente, el primero que hice para unos gemelos. 

A parte de ser diferente por ser dos, Roc y Clara, el diseño también tenía que ser especial, con colores vivos, divertidos y que fuera un punto de libro.

Así que escogí el rojo como color base y combinado con elementos negros/grises, papel/tela salieron unos detalles originales y personalizados. 

Las dudas entraron con el elemento dulce a poner, que si peladillas, galletas, etc. Al final vino a la mente un elemento también especial y muy poco visto: 'los conguitos'.

Una combinación diferente a lo habitual: un punto de libro con conguitos que quedó de lo más original!

Espero que os gusten tanto como a ellos!


El detall de bateig que us mostro a continuació és una mica diferent, el primer que vaig tenir que fer per a uns bessons.

A part de ser diferent per ser dos, Roc i Clara, el disseny també tenía que ser especial, amb colors vius, divertits i que fos un punt de llibre.

Així que vaig escollir el vermell com a color base i combinat amb elements negres/grisos, paper/tela van sortir uns detalls originals i personalitzats.

Els dubtes arrivaren amb l'element dolç a ficar, que si confits, galetes, etc. Al final va arribar a la ment un element també especial i molt poc vist: 'els conguitos'.

Una combinació diferent a lo habitual: un punt de llibre amb 'conguitos' que va quedar del més original!

Desitjo que us agradin tant com a ells!!



















5 comentarios: